Ništa nije lepše nego imati mesto za odmor i opuštanje u svom dvorištu…opremite se kvalitetnim garniturama i dvorišnim igračkama za decu u Doo “Tišmi” imamo sve što ste oduvek želei.

U Prodavnici Doo “Tišma” možete pronaći i veliki izbor ručnog alata i pribora koji vam mogu olakšati rad u bašti,voćnjaku, vinogradu ili pak dvorištu. Kod nas možete pronaći ašove, lopate, motike, sekire, kose i srpove kao i držalja, ručne,električne i motorne testere, prskalice motorne i ručne, makaze za orezivanje, makaze za šišanje trave i živice i mnogo toga još što će vam olakšati posao.

U ponudi imamo veliki izbor grejnih tela i kompletnu opremu za grejanje, lopate za sneg i sanke.

Boravak napolju, na svežem vazduhu u društvu dece i dragih ljudi je najveći izvor sreće. U prodajnom objektu doo “Tišma” možete pronaći sve što vam je potrebno da ugodjaj bude potpun.

Veliki izbor kvalitetnog, a po povoljnoj ceni alata i pribora iz garden programa, spremili smo za prolećnu sezonu u doo “Tišma”. Da vaš vrt bude kao iz Raja.

Zagrejte svoje domove i uštedite, Tišma doo vam nudi Veliki izbor peći za etažno grejanje, a po cenama već od 30.000,00 dinara,

uredite  i opremite dvorište po vašoj želji…u ponudi imamo sve   što vam je potrebno.